ARTOLS Engineering                                                                                        

 

16-8-2018  ARTOLS krijgt sales engineering opdracht  

Na een geslaagde en interessante pilot periode van ongeveer 3 maanden voor het verrichten van sales engineering werkzaamheden op afstand, als ondersteuning tijdens pieken in aanvragen, heeft ARTOLS een overeenkomst voor nog minimaal een half jaar samenwerking getekend. Het betreft sales engineering werkzaamheden voor een fabrikant en tevens marktleider van bepaalde specialistische producten en systemen voor de Olie en Gas industrie.

 

27-08-2018  Software release van NABZOR 1.0

Na een periode van ontwikkelen en testen heeft ARTOLS nu NABZOR 1.0 vrijgegeven. Een gebruiksvriendelijk en uitgebreide applicatie voor nabestaanden zorg. Een programma waarin de wensen en gegevens van een persoon kunnen worden opgenomen voor de afhandeling na overlijden. Door de overzichtelijke schermen met wensen, gegevens en keuzes te doorlopen kunt u uw nabestaanden (of u als nabestaande) ontzorgen voor een tijd waarin ze zich er juist niet mee bezig willen houden en hun gedachten er niet bij hebben. Lees meer www.nabzor.nl


Opdracht voor het opstellen van een FCC Declaration of Conformity 

Voor een mechatronica bedrijf is succesvol een FCC Declaration of Conformity en een EU Declaration of Conformity opgesteld voor een industrieel apparaat. Inclusief een dossier voor ondersteuning van de DoC.


Opdracht voor het maken van een technische handleiding 

Voor een klant is succesvol een technische handleiding gemaakt voor een industriële server.


Opdracht voor het maken van een website 

Voor een klant wordt een moderne website gemaakt voor verschillende bedrijfsactiviteiten.